Хемус - Банер

Завърши съвместния семинар „Боровец -2019“

От 20 до 22.11.2019 г. в хотел „Олимп”, курортен комплекс „Боровец”, се проведе съвместния семинар на Института по отбрана „Професор Цветан Лазаров“ и дирекция „Отбранителна аквизиция“ – МО на тема „Изследвания, иновации и индустриално сътрудничество при изграждане на съвременни отбранителни способности“.

Откриване на съвместния семинар „Боровец -2019“

На 21.11.2109 г. официално беше открит съвместния семинар на Института по отбрана „Професор Цветан Лазаров“ и дирекция „Отбранителна аквизиция“ - МО на тема „Изследвания, иновации и индустриално сътрудничество при изграждане на съвременни отбранителни способности“. Приветствия към присъстващите поднесоха директорът на Института по отбрана – полк. д-р Димитър Кирков и И.Д. директорът на дирекция „Отбранителна аквизиция“ – г-жа Аделина Николова. Работата продължава със серия от лекции и дискусии по тях.

Поздравление на НС "Отбрана" към КТ "Подкрепа"

11 ноември 2019 г.

На 11.11.2019 г. Изпълнителният съвет на Националния синдикат "Отбрана" към КТ "Подкрепа" е изпратил официално писмо до министъра на отбраната, президента на КТ "Подкрепа" и директора на Института по отбрана - полк. д-р Кирков. С него председателят на НС на "Отбрана" - г-н Тодор Воденов, изразява отличните си впечатления от състоянието на социалното сътрудничество в Института по отбрана "Професор Цветан Лазаров".