Работна среща на панел „Системни концепции и интеграция“

В периода от 16.10.2023-20.10.2023 г. се проведе 52-та официална работна среща на панел „Системни концепции и интеграция“ на Организацията за наука и технологии на НАТО. Организатор на събитието беше Институт по отбрана „Професор Цветан Лазаров“, а домакин на срещата бе Военна академия „Г. С. Раковски“.

Приветствие към участниците отправиха началника на Военна академия „Г. С. Раковски“ генерал-майор Тодор Дочев и полковник доцент д.н. Борислав Генов – директор на институт по отбрана „Професор Цветан Лазаров“.

Ръководителят на панела Mr. Allan Chan изрази своята благодарност за добрата организация на събитието и връчи плакети на панела на полк. доц. д.н. Борислав Генов и на полк. Емил Иванов - национален представител в панела.

Всеки един участник в работната среща имаше възможността да изрази своето мнение по дискутираните въпроси и проблеми в областта на концепциите за различни перспективни системи, интеграцията на системите и нововъзникващи технологии.

Работната среща завърши със заключителни бележки и по-нататъшните действия на панел „Системни концепции и интеграция“ на Организацията за наука и технологии на НАТО.